wef

Tentang Kami

Saha Kami

Qingdao Ole Piaraan Dahareun Co., Ltd. didirikan dina Juni 2011.

Kami perusahaan komprehensif anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan tina dahareun piaraan.

Perusahaan urang khususna ngiringan camilan garing, kaléng sisikian baseuh, nyah tulang sareng tulang kalkulus bersih pikeun anjing sareng ucing.

Pabrik urang perenahna di Qingdao, sakitar 40 menit ti Bandara Internasional sareng Pelabuhan Qingdao, jaringan transportasi anu maju nyaéta nyayogikeun cara anu merenah pikeun bisnis internasional.

Ngandelkeun pondasi snack piaraan lokal Qingdao sareng langkung ti sapuluh taun pangwangunan sareng inovasi anu teras-terasan, Ole parantos ngembangkeun janten pabrikan snack piaraan anu kasohor di dunya; produk na ngajual ogé di Éropa, Amérika, Asia Tenggara sareng nagara-nagara sanés.

Naon Urang Laksanakeun

Qingdao Ole Piaraan Dahareun Co., Ltd. komitmen pikeun nyayogikeun tuangeun anu séhat sareng aman pikeun piaraan anu permata. Kami parantos ngawangun lokakarya pemurnian tingkat 100,000.00 standar dumasar kana téknologi produksi pakan ternak anu maju diwanohkeun ti Éropa anu ngagaduhan kapasitas produksi 200 MT / bulan.

Kualitas sareng inovasi mangrupikeun dasar pikeun pangwangunan urang. Ole ngarumuskeun aturan kontrol produk anu ketat pikeun nyayogikeun produk anu berkualitas sareng jasa anu saé. Rarancang sareng pangwangunan pabrik katuangan piaraan urang saluyu sareng standar pangan ékspor Cina, ogé saluyu sareng sistem kaamanan pangan HACCP. Ayeuna, kami parantos kéngingkeun BRC, FDA, CFIA, HALA sareng sertifikasi sanésna, anu sapinuhna bakal nyumponan sarat ékspor daérah internasional utama.

Budaya urang

Kami didamel pikeun ngaladénan piaraan global kalayan produk anu saé kualitasna. Perusahaan bakal masihan pinuh pikeun kaunggulan urang sorangan, ningkatkeun usaha P&P, sareng narékahan pikeun janten pamimpin luhur dina industri snack piaraan.