//cdn.globalso.com/olepetfood/7aa1344f4.jpg
//cdn.globalso.com/olepetfood/6e94c76a2cb9ba41420654a6a05b4db.jpg
//cdn.globalso.com/olepetfood/7e24c8be1.jpg
wfe
tentang Kami

Profil Perusahaan

Qingdao Ole Piaraan Dahareun Co., Ltd. didirikeun dina Juni 2011. Kami mangrupikeun perusahaan komprehensif anu ngahijikeun R&D, produksi sareng penjualan katuangan piaraan.
Perusahaan urang khususna ngiringan camilan garing, kaléng sisikian baseuh, nyah tulang sareng tulang kalkulus bersih pikeun anjing sareng ucing.
Pabrik urang perenahna di Qingdao, sakitar 40 menit ti Bandara Internasional sareng Pelabuhan Qingdao, jaringan transportasi anu maju nyaéta nyayogikeun cara anu merenah pikeun bisnis internasional.

Tambih deui

suplai piaraan

Pasar pencinta piaraan

  • Duck wrap rawhide stick

    Bebek bungkus iteuk rawhide

    Rekomendasi tuang: Umur anjing Jumlah tuang (irisan / dinten) 3-10 bulan 1 Luhur 10 bulan 1-2 Perhatosan: Pikeun nyingkahan résiko ngelek. Entong nganggo produk ieu nalika piaraan anjeun kaganggu atanapi saatos latihan beurat. Analisis komposisi: Crube Protein: 65% min Crube Fat: 2.5% max Crube Fiber: 1% max Ash: 3.5% max Moisture: 18% max Product manual: Products names Duck wrap rawhide stick Spesifikasi produk 100g per kantong warna (nampi kustomisasi) Cocog Sadaya jinis ...

  • Dry Duck Jerky

    Bebek garing Jerky

    Saran dahar: beurat anjing (kg) Jumlah tuang (irisan / dinten) 1-5 1-3 5-10 3-5 10-25 5-8 Di luhur 25 8-13 Perhatosan: Produk ieu didamel tina daging seger anu dipanggang sareng handap eusi Uap, disarankeun pikeun rendang kana potongan leutik nalika tuang anjing anu langkung alit. Analisis komposisi: Crube protein

  • Chicken & beef slice

    Keureut hayam & sapi

    Analisis komposisi: Crube protein ) Cocog Sadaya jinis upami anjing sareng ucing langkung umur tilu bulan Umur simpanan 18 bulan Bahan utama produk hayam, metode Panyimpenan sapi Ngahindarkeun sinar panonpoé langsung, langkung saé di tempat anu tiis sareng berventilasi Perkenalan Terkait: Unggal ...

  • Chicken wrap sweet potato

    Bungkus hayam kentang amis

    Analisis komposisi: Crube protein ) Cocog Sadaya jinis upami anjing sareng ucing langkung umur tilu bulan Umur rak 18 bulan Bahan utama produk hayam, metoda panyedepan ubi jalmi Hindarkeun sinar panonpoé langsung, langkung saé di tempat anu tiis sareng berventilasi Perkenalan Terkait: Kami ...

  • Chicken jerky&Cowhide stick

    Hayam jerky & iteuk Kulit Sapi

    Analisis komposisi: Protéin Crude; 38% mnt, Fat Crude: 4,5% max, Crude Fiber: 1.8% max, Crude Ash: 4,5% max, Uap: 16% max. Manual produk: Ngaran produk Hayky jerky & Cowhide stick Spesifikasi produk 100g per kantong warna (nampi kustomisasi) Cocog Sadaya jinis anjing leutik sareng sedeng langkung umur opat bulan umur rak 18 bulan Bahan utama produk Ayam, Metode Panyimpenan Kulit Kudu ngahalangan sinar panonpoé langsung, langkung saé dina tempat anu tiis sareng berventilasi Pancegahan Anjing unde ...

  • Bleach Rabbit Ear with Chicken

    Bleach Ceuli Kelenci sareng Hayam

    Analisis komposisi: Crube protein ) Cocog Sagala jinis anjing umur langkung ti tilu bulan umur pakai 18 bulan Bahan bahan utama Metode Panyimpenan Hayam Jauhkeun sinar panonpoé langsung, langkung saé di tempat anu tiis sareng berventilasi  

Tambih deui

wartos

Bérita paling énggal

Tambih deui
panilitian