wef

Bebek garing Jerky

Bebek garing Jerky mangrupikeun salah sahiji snack anjing anu laris dumasar kana daging bebek. Kami milih daging dada bebek kualitas luhur salaku bahan baris, teras ngolah dina produksi pangeringan anu lengkep ditutup. Tékstur dagingna katingali jelas sareng dagingna ngagaduhan ciri rasa anu lezat, seungit anu kuat sareng siap dinikmati nalika dibuka. Miboga sungut sungutna pikeun ngabantosan anak anjing ngagiling huntu na.


Detil Produk

Tanda Produk

Saran dahar:

Beurat anjing (kg)

Jumlah tuang (irisan / dinten)

1-5

1-3

5-10

3-5

10-25

5-8

Luhur 25

8-13

Perhatosan: Produk ieu didamel tina daging seger anu dipanggang kalayan kadar uap anu handap, disarankeun kanggo rendang kana potongan alit nalika tuang anjing anu langkung alit.

Analisis komposisi:

Protéin Crube: 50% mnt
Crube Fat: 2,5% maks
Serat Crube: 1% maks
Awu: 3,5% maks
Uap: 18% maks

Manual produk:

Ngaran produk Bebek garing Jerky
Spésifikasi produk 100g per kantong warna (nampi kustomisasi)
Cocog Sagala jinis anjing anu umurna di luhur tilu bulan
Hirup rak 18 bulan
Bahan utama produk Bebek
Metode neundeun Cegah sinar panonpoé langsung, langkung saé di tempat anu tiis sareng berventilasi

cus

Perkenalan Anu Patali:

Kami parantos ngalaman pabrik. Meunangkeun seuseueurna sertifikasi krusial anjeun pasarna pikeun Good Quality China Petideal Rawhide Chips with Chicken Meat Dog Snacks Supplier, pamutahiran anu teu aya tungtungna sareng narékahan pikeun kakurangan 0% mangrupikeun dua kawijakan kualitas utama urang. Kedah anjeun peryogi nanaon, tong ragu-ragu pikeun ngahubungi kami.

Kualitas Alus Cina Dahareun Anjing sareng Sato Piaraan Harga anjing, Sadaya staffs kami yakin yén: Kualitas ngawangun dinten ayeuna sareng jasa nyiptakeun masa depan. Kami terang yén kualitas anu saé sareng layanan anu pangsaéna mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun kami ngahontal palanggan sareng ngahontal ogé diri. Kami ngabagéakeun palanggan sakumna kecap pikeun ngahubungi kami pikeun hubungan bisnis ka hareup. Solusi kami anu pangsaéna. Sakali Dipilih, Sampurna Salalawasna!


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali

    5