wef

Warta

  • Process flow of freeze-dried chicken pet snacks

    Aliran prosés camilan piaraan hayam garing-beku

    Hayam piaraan anu dikeringkeun peryogi mesin mesin beku nalika ngadamel. Salaku conto, hayam ucing beku-garing. Sateuacan ngadamel hayam, siapkeun hayam sareng potong sakedik sakitar 1CM, kalayan kandelna langkung ipis, supados tingkat pangeringanna gancang. Teras lebetkeun kana beku garing L4 ...
    Maca deui
  • Kaunggulan tina snacks daging anjing piaraan

    1. Eusi Uap tina daging garing kirang ti 14%, anu mastikeun yén beurat satuan produk tiasa ngandung langkung seueur nutrisi. Dina waktos anu sasarengan, éta kenyal sareng kunyam, anu langkung pas sareng sifat anjing resep nyarek sareng nyapek 2. Nalika éta anjing ngaraosan raoseun dri ...
    Maca deui
  • Dogs with these performances indicate “malnutrition”, so please give them nutrition quickly!

    Anjing kalayan pagelaran ieu nunjukkeun "kurang gizi", janten punten pasihan gizi gancang!

    Dina prosés ngagedékeun anjing, anu bogana kedah niténan gejala fisik anjing langkung, sareng tuangeun éta henteu kedah ngagaduhan nutrisi anu cekap. Nalika anjing kirang gizi, manifestasi ieu bakal muncul. Upami anjing anjeun gaduh Upami éta, cukup pasihan tuangeun! 1. Anjing ipis mah ...
    Maca deui
  • Pentingna Ngaruwat piaraan pikeun piaraan

    1. bau saréat bakal ngarangsang napsu anjing, sahingga anjing anu henteu resep tuang tiasa tuang seueur. 2. Pisan merenah pikeun ngalatih anjing pikeun sababaraha gerakan. Dina raraga tuang jajanan, aranjeunna bakal gancang émut sababaraha gerakan sareng sopan, anu ngabantosan pisan pikeun latihan. 3. Piaraan ...
    Maca deui
  • Koréa parantos ngalarang impor endog sareng hayam AS

    Menteri Pertanian, Pangan sareng Perdesaan ngalarang impor anak hayam langsung (hayam sareng bebek), unggas (kalebet manuk piaraan sareng manuk liar), endog unggas, endog anu tiasa didahar, sareng hayam ti Amérika Serikat dugi ka 6 Maret kusabab wabah. tina influenza avian anu kacida patogén H7 di Serikat S ...
    Maca deui
  • FDA ngusulkeun aturan anyar pikeun kadaharan piaraan

    Administrasi Pangan sareng Narkoba (FDA) ngusulkeun peraturan pikeun fasilitas domestik sareng asing anu diperyogikeun pikeun ngadaptar dina UU Panganan Federal, Narkoba, sareng Kosmétik Act Undang-Undang FD & C) pikeun netepkeun sarat pikeun prakték manufaktur anu saé dina produksi, ngolah, p ...
    Maca deui
  • Jenis sareng fungsi snacks piaraan

    Kategori nyah: Éta sacara efektif tiasa nganggo kamampuan nyah rahang piaraan anjeun, ngagiling huntu piaraan anjeun, sareng nyegah kalkulus gigi. Produk sapertos kitu ogé tiasa janten cocooan pikeun nyegah sato piaraan ngagigit barang di bumi dimana-mana. Snacks daging: Snacks daging mangrupikeun camilan ingon-ingon kualitas luhur. Anu deliciou ...
    Maca deui
  • How to choose healthy snacks for dogs?

    Kumaha milih snacks séhat pikeun anjing?

    Salian ti nyoco tuangeun pikeun anjing, kami ogé milih sababaraha camilan pikeun aranjeunna. Nyatana, milih jajanan ogé langkung sadar kaséhatan. Kumaha cara urang milih jajanan kanggo anjing? 1. Bahan baku Nalika milih jajanan kanggo anjing, urang tiasa milih tina bahan baku. Sacara umum, biasana ...
    Maca deui
  • Nyoco leres kanggo anjing

    Mimiti, kontrol jumlah snacks anjing, snacks anjing pikeun tuang langkung seueur bakal mangaruhan tuang anjing. Kadua, henteu tiasa digentos ku tuangeun camilan, jajanan gizi eusina kawilang tunggal, salaku hidangan nutrisi. Janten anjeun henteu kedah ngagantikeun jajanan kanggo tuangeun. Tilu, entong ngantepkeun anjing berkembang ...
    Maca deui
  • Bubuka ngarawat piaraan garing-beku

    Téknologi beku-drying nyaéta ngabekukan daging atah seger kalayan gancang dikurangan 40 derajat Celsius teras garing sareng déhidkeun. Ieu prosés fisik. Proses ieu ngan ukur ngaluarkeun cai tina bahan-bahanna, sareng nutrisi dina bahan-bahanna langkung disimpen. Bahan garing beku tetep ...
    Maca deui
  • Sababaraha jajanan cocog pikeun anjing

    Pikeun anjing sarakah, salian ti tuangeun unggal dinten kanggo tuangeun anjing, anu bogana ogé bakal tuang sababaraha buah, camilan, sareng sajabana, pikeun nutrisi suplemén anjing dina waktos anu sami, tapi ogé tiasa ngatasi kalaparan. Dinten ieu Xiaobian ngenalkeun ka anjeun, cocog pikeun anjing kanggo tuang sababaraha "camilan", delic ...
    Maca deui