wef

Nyoco leres kanggo anjing

Mimiti, kontrol jumlah snacks anjing, snacks anjing pikeun tuang langkung seueur bakal mangaruhan tuang anjing.

Kadua, henteu tiasa digentos ku tuangeun camilan, jajanan gizi eusina kawilang tunggal, salaku hidangan nutrisi. Janten anjeun henteu kedah ngagantikeun jajanan kanggo tuangeun.

Tilu, entong ngantep anjing ngembangkeun kabiasaan tuang snacks unggal dinten, snacks anjing biasana dianggo pikeun hadiah. Nalika hadiah janten hal anu kajantenan unggal dinten, anjing henteu nganggap hal éta salaku pahala.

Opat, macem-macem jinis camilan kedah dipasangkeun sareng anjing tuang, hiji tiasa ngantep anjing gaduh perasaan seger, dua ogé tiasa ngantep asupan anjing langkung seueur nutrisi.

Aya seueur jinis camilan anjing, anu saé pikeun anjing anjeun. Nyoco anu leres tiasa ngabantosan anjeun ngariung sareng anjing anjeun. Tapi tuangeun anjing anjeun teuing tiasa setrés sareng bahaya.

Sanaos cemilan saé, tong hoyong sarakah “cangkir” oh ~~~


Pos waktos: Mei-09-2013