wef

Bleach Ceuli Kelenci sareng Hayam

Ceuli Kelinci Bleach sareng Hayam mangrupikeun camilan piaraan anu paling laris dumasar kana hayam, cocog pikeun sadaya jenis anjing piaraan salami langkung ti tilu bulan. Éta ogé tiasa nambihan panggunaan gizi piaraan anjeun.
Produk kami milih dada hayam kualitas luhur ti lingkungan pembibitan anu ketat. Éta ngagaduhan karakteristik protéin tinggi, gajih rendah, sareng nyerep gampang. Kami nolak aditif, agén pemutihan, pamrosésan kimia, sareng sajabana sareng miara pertumbuhan anu séhat pikeun unggal piaraan


Detil Produk

Tanda Produk

Analisis komposisi:

Protéin Crube: 65% mnt
Crube Fat: 8% max
Serat Crube: 1,5% maks
Awu: 4,5% maks
Uap: 18% maks

Manual produk:

Ngaran produk Ceuli Kelinci Bleach sareng Hayam
Spésifikasi produk 100g per kantong warna (nampi kustomisasi)
Cocog Sadaya jinis anjing langkung ti tilu bulan
Hirup rak 18 bulan
Bahan utama produk Hayam
Metode neundeun Cegah sinar panonpoé langsung, langkung saé di tempat anu tiis sareng berventilasi

pack

 


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali

    5