wef

Keureut hayam & sapi

Ngubaranana didamel sareng hayam sareng sapi nyata tanpa produk animial, gandum, jagong, atanapi kécap. Éta henteu ngagaduhan bahan aditif buatan, warna, atanapi bahan pengawet ogé ditambihan. Protéin mangrupikeun bahan No.1. Mangrupikeun snack énggal pikeun piaraan anu raoseun, ngandung gisi sareng gampang dicerna.


Detil Produk

Tanda Produk

Analisis komposisi:

Protéin Crube: 48,6% mnt
Crube Fat: 7,7% maks
Serat Crube: 0,1% maks
Ash Kasar: 4,3% maks
Uap: 14% maks

Manual produk:

Ngaran produk Hayam & Sapi Sapi
Spésifikasi produk 100g per kantong warna (nampi kustomisasi)
Cocog Sadaya jinis upami anjing sareng ucing langkung ti tilu bulan
Hirup rak 18 bulan
Bahan utama produk Hayam, sapi
Metode neundeun Cegah sinar panonpoé langsung, langkung saé di tempat anu tiis sareng berventilasi

pack

Perkenalan Anu Patali:

Unggal anggota tunggal ti staf penjualan produk épéktipitas anu langkung luhur kami ngahargaan kabutuhan pelanggan sareng komunikasi organisasi pikeun Grosir Cina Cina Massal Supply Delicious Chicken Breast Daging, Kami ngabagéakeun prospek énggal sareng ketinggalan jaman tina sagala rupa kahirupan sadidinten pikeun nyarios ka kami pikeun interaksi perusahaan jangka panjang sareng ngahontal prestasi babarengan!

Grosir Cina Ayam Chop Chop, Fast Food Chicken, Kami percanten dina ngawangun hubungan pelanggan anu séhat sareng interaksi positip pikeun bisnis. Kerjasama anu caket sareng konsumén urang parantos ngabantosan urang pikeun nyiptakeun ranté pasokan anu kuat sareng nguntungkeun manpaat. Barang dagangan kami parantos nampi kami nampi lega sareng kapuasan palanggan anu kami harga di dunya.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali

    5