wef

Hayam jerky & iteuk Kulit Sapi


Detil Produk

Tanda Produk

Analisis komposisi:

Protéin Kasar; 38% mnt,
Gajih Mentah: 4,5% maks,
Serat Kasar: 1,8% maks, Kasar
Awu: 4,5% maks,
Uap: 16% maks.

Manual produk:

Ngaran produk Hayam jerky & iteuk Kulit Sapi
Spésifikasi produk 100g per kantong warna (nampi kustomisasi)
Cocog Sadaya jinis anjing leutik sareng sedeng langkung umur opat bulan
Hirup rak 18 bulan
Bahan utama produk Hayam, Kulit Sapi
Metode neundeun Cegah sinar panonpoé langsung, langkung saé di tempat anu tiis sareng berventilasi

gerg

Tindakan pancegahan

Anjing di handapeun umur tilu bulan henteu kedah nganggo produk ieu kusabab pamekaran peujit anu teu sampurna
Saatos muka kantong, tinggalkeun di tempat anu tiis sareng garing
Punten nyayogikeun cai anu cekap nalika tuang


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali

    5