wef

Bubuka ngarawat piaraan garing-beku

Téknologi beku-drying nyaéta ngabekukan daging atah seger kalayan gancang dikurangan 40 derajat Celsius teras garing sareng déhidkeun. Ieu prosés fisik. Proses ieu ngan ukur ngaluarkeun cai tina bahan-bahanna, sareng nutrisi dina bahan-bahanna langkung disimpen. Bahan garing-garing tetep henteu robih dina jilidna, leupas sareng porous, beurat pisan beuratna, garing sareng gampang dikunyah, sareng tiasa disimpen deui dina kaayaan seger saatos direndem dina cai.

Ngaruwat piaraan anu dikeringkeun bébas tina parasit. Kusabab bahan baku nyaéta daging seger, sababaraha pamilik piaraan gaduh masalah ngeunaan ieu. Sanaos saré anu garing-garing didamel tina daging seger, éta parantos ngalaman sababaraha prosés (pangeringan vakum sareng beku, jst.). Ngaruwat piaraan anu garing tiasa teu ngagaduhan masalah parasit!

Ngubaran piaraan anu dikeringkeun henteu ngan ukur beunghar ku protéin, tapi ogé ngandung mineral sareng serat diet anu saé pisan pikeun awak piaraan.


Pos waktos: Jan-18-2012