wef

Sababaraha jajanan cocog pikeun anjing

Pikeun anjing sarakah, salian ti tuangeun unggal dinten kanggo tuangeun anjing, anu bogana ogé bakal tuang sababaraha buah, camilan, sareng sajabana, pikeun nutrisi suplemén anjing dina waktos anu sami, tapi ogé tiasa ngatasi kalaparan. Dinten ieu Xiaobian ngenalkeun anjeun, cocog pikeun anjing kanggo tuang sababaraha "camilan", enak henteu mahal!

kéju

Upami anjing anjeun sanés laktosa teu sabar, kéju mangrupikeun pilihan camilan anu saé kusabab seueur protéin, kalsium, hampang rasa, sareng gampang dicerna. Snacks sapertos kéju feta seueur kalsium. Anjeun tiasa masihan kalsium anjing anjeun, tapi tong tuang teuing.

Hayam garing

Daging anu dipikaresep ku anjing. Hayam garing sareng bebek mangrupikeun camilan anu saé. Snacks daging mangrupikeun daging garing atanapi sosis, anu kenyal sareng umumna resep tuang. Disarankeun pikeun "tuang henteu hayam hayam", anu gajihna handap sareng tiasa ngabantosan beberesih anjing.

Biskuit anjing

Cookies anjing sanés ngan ukur cara pikeun nyenangkeun lapar anjing, éta ogé ngalatih salaku pilihan sareng snack anu saé pikeun anjing. Sareng serat dina cookies tiasa ngabantosan ngaleungitkeun napas bau sareng ngabantosan pencernaan, ngirangan kasempetan tina tai na bau.

Upami anjing hoyong ngirangan bau tai sareng konstipasi, langkung saé pikeun ningkatkeun pola dahar. Langkung saé kedah milih sababaraha katuangan anjing anu gampang diserep. Kadaharan anu ngandung bubuk yucca tiasa ningkatkeun nyerep gastrointestinal sareng ningkatkeun bau tai.

Salaku conto, "Ole Dog Snack" nyoko kana prosés pangeringan, nahan rasa aslina tina bahan tuangeun, henteu leueur sareng henteu panas. Dahar seueur buah sareng sayuran dina waktos biasa sareng nambihan probiotik tiasa ngabantosan ningkatkeun fungsi usus anjing.

Kacindekan: Naon snack karesep anjing anjeun?


Waktos Post: Aug-11-2011