wef

Bebek bungkus iteuk rawhide

Itik ngabungkus tongkat rawhide didesain kanggo anjing pikeun ngagiling huntu sareng ogé ngabantosan napas bau. Kami milih kulit sapi asli pikeun ngajaga daya tahan sareng bau daging asli. Kami ngan ukur nganggo bungkus manual pikeun ngajaga tékstur daging.
Makanan ringan anu saé selalu ngagaduhan panggunaan, produk urang ogé tiasa ngabantosan latihan sareng rahang handap, ngagentos kasepian sareng nyayogikeun nutrisi pikeun anjing anu saé anjeun.


Detil Produk

Tanda Produk

Saran dahar:

Jaman anjing

Jumlah tuang (irisan / dinten)

3-10 bulan

1

Luhur 10 bulan

1-2

Perhatian: Pikeun nyingkahan résiko ngelek. Entong nganggo produk ieu nalika piaraan anjeun kaganggu atanapi saatos latihan beurat.

Analisis komposisi:

Protéin Crube: 65% mnt
Crube Fat: 2,5% maks
Serat Crube: 1% maks
Awu: 3,5% maks
Uap: 18% maks

Manual produk:

Ngaran produk Bebek bungkus iteuk rawhide
Spésifikasi produk 100g per kantong warna (nampi kustomisasi)
Cocog Sagala jinis anjing anu umurna di luhur tilu bulan
Hirup rak 18 bulan
Bahan utama produk Bebek sareng Kulit Sapi
Metode neundeun Cegah sinar panonpoé langsung, langkung saé di tempat anu tiis sareng berventilasi

cus

Perkenalan Anu Patali:

Ku ngagunakeun metode administrasi ilmiah anu saé pinuh, kualitas anu saé sareng agama anu hebat, urang ngagaduhan reputasi anu saé sareng nempatan disiplin ieu kanggo Waktu Diterangkeun Pondok pikeun Cina Rawhide Expaced Knot Bone Dog Chewing Snack, Kualitas mangrupikeun kahirupan pabrik, Fokus kana paménta konsumén 'nyaéta sumber salamet sareng pamekaran perusahaan, Kami taat kana kajujuran sareng sikap kerja iman anu saé, ngarepkeun datangna anjeun!

Waktu Diterangkeun Pondok pikeun Anjing Cina Ngunyah Snack sareng harga Knot Bone, Kami ngabagéakeun palanggan ti sakumna dunya datang ngabahas bisnis. Kami nyayogikeun solusi kualitas luhur, harga anu wajar sareng jasa anu saé. Kami ngarepkeun tulus ngawangun hubungan bisnis sareng konsumén ti bumi sareng luar negeri, babarengan narékahan pikeun énjing anu bénten.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali

    5