wef

Bungkus hayam kentang amis

Jajang hayam sareng ubi jalmi mangrupikeun dua bahan utama anu nyata sareng séhat. Ngubaranana henteu ngandung jagong, gandum, kécap atanapi ketan. Ngubaran jerky ieu sanés rawhide sareng ubi jalmi gampang dicerna. Sadaya ukuran anjing bakal ngarawat ngeunah ieu sareng gampang dirobih janten sakedik kanggo piaraan alit.


Detil Produk

Tanda Produk

Analisis komposisi:

Protéin Crube: 15% mnt
Crube Fat: 1,5% maks
Serat Crube: 4,5% maks
Ash Kasar: 3,5% maks
Uap: 18% maks

Manual produk:

Ngaran produk Hayam Bungkus Kentang Manis
Spésifikasi produk 100g per kantong warna (nampi kustomisasi)
Cocog Sadaya jinis upami anjing sareng ucing langkung ti tilu bulan
Hirup rak 18 bulan
Bahan utama produk Hayam, ubi jalar
Metode neundeun Cegah sinar panonpoé langsung, langkung saé di tempat anu tiis sareng berventilasi

pack

Perkenalan Anu Patali:

Kami ngudag prinsip administrasi "Kualitas anu kualitas luhur, Jasa paling luhur, Popularitas anu munggaran", sareng tulus bakal nyiptakeun sareng ngabagi kasuksésan sareng sadaya klien pikeun 100% Asli Cina Organik Lemes Hayam Bungkus Kentang Manis Piaraan Ngubaran Anjing Garing, Kami ngabagéakeun palanggan énggal sareng yuswa pikeun kontak sareng kami ku telepon sélulér atanapi ngirimkeun patarosan ku surat pikeun asosiasi bisnis leutik jangka panjang sareng kéngingkeun kasuksésan silih.

100% Asli Tiongkok Kering Piaraan sareng harga Piaraan Piaraan garing, Perusahaan kami tunduk kana gagasan manajemén "jaga inovasi, ngudag kaunggulan". Dina dasar ngajamin kaunggulan dagangan anu aya, urang teras-terasan nguatkeun sareng ngalegaan pamekaran produk. Perusahaan kami keukeuh inovasi pikeun ngamajukeun pamekaran berkelanjutan perusahaan, sareng ngajantenkeun urang janten pemasok kualitas luhur domestik.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    produk patali

    5